Хочеться, щоб всі люди були здоровими, а цього можна досягти, якщо будь-який зцілення починати з очищення.

Очистити шкуру, легені, шлунково-кишковий тракт допоможе відвар волоського горіха. Треба внутрішні перегородки 20 горіхів минулого року залити в емальованому посуді 0,5 л води, довести до кипіння, проварити 10 хвилин на слабкому вогні, через 3-4 години процідити і пити по 20 мл 3 рази на день протягом 2-х тижнів. Крім цього, необхідно щодня приймати сольові ванни (0,5 кг солі на ванну з температурою води 36-380С), додаючи щоразу 1 ч.л. аптечного масла шавлії, полину або чистотілу.

Щоб легше впоратися з вихідної стадією онкозахворювання, астмою, кашлем і болями в нирках, треба шкаралупу волоського горіха засипати в каструлю і, не додаючи води, поставити посуд на слабенький вогонь. Зрідка помішувати. Шкаралупа почне підгоряти і диміти. Через 15 хвилин зняти посуд з вогню, після охолодження перетерти шкаралупу в порошок, просіяти його через сито і зробити з ним концентрований водний розчин. Приймати його по 2 ст.л. кожні 2 години, поки не сп’янієте таким чином чотириста мл приготованого засоби. Паралельно з цим зробити клізму. Для цього 1 ст.л. порошку шкаралупи волоського горіха розчинити в 1 л окропу і ввести розчин в пряму кишку.

Для очищення всього організму треба жменю юних тонких гілочок малини залити 1 л окропу, довести до кипіння, проварити 10 хвилин на слабкому вогні, після охолодження процідити і 1/3 склянки відвару випити, а з рештою зробити клізму. Виконувати процедури щодня протягом 7 днів, а пізніше тиждень – через один день. Весь час пити воду, в якій 3 доби пролежали березові або осикові вугілля. Для їх приготування поліна дерев спалюють, пізніше поливають вугілля водою, висушують і збирають в банку. Зберігають їх у сухому місці, накривши кришкою.

Вживання цього напою за надзвичайно короткий час очищає судини від шлаків, усуває від відкладення солей і зайвого холестерину в крові. Отже, подрібніть і помістіть в емальований посуд жменю соснової хвої спільно з гілочками довжиною 20-30 см., 1 ст.л. подрібненої лушпиння цибулі і 1 ч.л. кореня солодки, залийте 2 л води, доведіть до кипіння, проваріть 10 хвилин на слабкому вогні, додайте 2 ст.л. подрібнених плодів шипшини і ще півхвилини прокип’ятіть. Вилийте в термос і залиште на 12 годин. Після цього процідіть, доведіть до кипіння, дайте відвару охолонути і випийте весь протягом дня. На наступний день готуйте свіжий. Тиждень вживайте, а другу – спочивайте. І так протягом 5 місяців. Спробуйте, не пошкодуєте.

Інфаркт можна попередити. Для цього подрібнену зелень петрушки і кропу необхідно змішати порівну за розміром, залити 1 ст.л. суміші склянкою окропу, витримати 20-30 хвилин на слабкому вогні, після охолодження процідити і приймати по 2 ст.л. в день протягом 22 днів. Зробити шестиденний перерву, а після нього приймати відвар 2 місяці. Відпочити 1 місяць, а пізніше ще 2-3 дні пити.

М’язовий біль пройде, якщо зерна гірчиці перетерти в порошок, розвести його теплою водою до стану кашки, нанести її на болючі місця, прикрити поліетиленом, зафіксувати пов’язкою і залишити на 15 хвилин.

При болю, викликаної артритом, необхідно 5 ст.л. сухих подрібнених рослин шипшини залити 0,5 л столового оцту, довести до кипіння, варити 5 хвилин і після охолодження відвару, що не цідячи його, змастити ним нездорові суглоби.

Тим, у кого різко падає зір, рекомендую засипати в склянку з зернами пшениці 1 ст.л. цукру, залити теплою кип’яченою водою, щоб вона лише намочила зерна, і кинути склянку на 12 годин у теплому місці. Коли зерна набухнуть, прибрати їх в холодильник, а пізніше є по 1 ст.л. в день до закінчення приготованого засоби. Після десятиденної перерви приготувати новітню порцію і знову з’їсти. Весь період лікування вживайте зелень кропу, свіжу моркву і якомога частіше рухайте очима вгору, вниз, вправо і вліво, водите ними, витягнувши руку, немов пишете на ній вісімку. Ось побачите, ваш зір неодмінно покращиться.

Вигнати камінчики з нирок і вилікувати водянку яйця (асцит) можна, якщо 2 ч.л. подрібненого листя брусниці залити склянкою води, довести до кипіння, проварити 15 хвилин на слабкому вогні, після охолодження процідити і випити все маленькими ковтками протягом дня. Щодня готувати свіжий відвар. Добре допомагає при асциті ялівець. Треба 2 ст.л. його плодів залити в термосі 200-250 мл окропу, через 6 годин процідити і пити по 1/3 склянки 3 рази на день за 20 хвилин перед їжею.

Related Posts