куряча грудка 2 шт.
———————-
печериці 200 г
———————-
сир твердий 100 г
———————-
яйця 4 шт.
———————-
цибуля ріпчаста 1 шт.
———————-
молоко 4 ст.л.
———————-
майонез 2 ст.л.
———————-
спеції
———————-
перець чорний молотий
———————-
сіль
приготування:
Крок 1. Приготувати суміш з яєць і молока з додаванням солі.
Крок 2. Обсмажити млинці з двох сторін, вироби повинні бути тонкими.
Крок 3. Приготувати фарш з курячих грудок.
Крок 4. Нарізати цибулю півкільцями, покришити печериці.
Крок 5. Продукти обсмажити на сильному вогні протягом п’яти або семи хвилин, далі посолити, поперчити, додати сушений часник, копчену паприку.
Крок 6. На край омлетного млинця викласти курячий фарш у вигляді смужки, поруч – грибну обсмажування.
Крок 7. Блін згорнути в трубочку.
Крок 8. Викласти вироби на змащене маслом деко.
Крок 9. Зверху – майонез, посипати трубочки сиром.
Крок 10. Час готування – півгодини, температура – 180 градусів.
ПОРАДА

Готовий бризоль прикрасити зеленню і скибочками звичайних помідорів або дрібними томатами черрі.
Приємного вам апетиту!

Related Posts